בעת בחירת כרטיס סים עבור המכשיר, עליך להיות מודע לסוגים השונים הזמינים. כדאי גם לדעת אם ניתן להשתמש בכרטיס סים אחד ליותר ממכשיר אחד, והאם הוא אוניברסלי. אפשר למצוא כרטיסי סים באתרים כמו אמזון ואיביי.
מהם 3 סוגים של כרטיסי סים?
ישנם שלושה סוגים עיקריים של כרטיסי סים הנטענים בשוק. הם משלמים מראש, משלמים כמו שאתה משלם, ומשלמים דואר. ההבדל טמון בתפקוד שלהם. שכר דואר ותוכניות בתשלום מראש דורשים בדיקת אשראי וחוזה לשימוש. מצד שני, ניתן להשתמש שוב ב-SIMS שמשולם מראש ומשולם כ-you-go-go.
בעת בחירת כרטיס סים, אתה צריך לשקול את גודלו. סים בגודל ננו יתאים לרוב הטלפונים המודרניים, בעוד שסים בגודל 3 יתאים לרוב המכשירים הישנים יותר. תלת-sim הוא הסוג ביותר נושאות מטוסים גדולות למכור. אתה יכול גם לקבל כרטיס שיתאים לטלפון עם ממשק מיקרו-סים.
כרטיסי סים נטענים נהדרים לנסיעות. הם יכולים לעבוד כמעט בכל מדינה. הם גם מאפשרים לך לעבור ממכשיר אחד למשנהו בקלות. יש אפילו מכשירי סים כפולים! למכשירים אלה יש שני חריצי כרטיסי סים, כך שניתן להשתמש בסים אחד לעסקים ואחד לשימוש אישי.
ניתן להשתמש בכרטיסי סים נטענים למטרות רבות, החל בסיוע חירום וכלה בקניית פריטים בחנות הקרובה ביותר. חלקם מתאימים לכרטיסי אשראי שמאפשרים לך לתרום אותם לצדקה. באפשרותך גם להשתמש בכרטיס שלך כדי לבצע רכישות מחנות המשחקים של גוגל.
האם ניתן להשתמש בסים אחד בכמה מכשירים?
התשובה היא, ”כן!” באפשרותך להשתמש באותו כרטיס סים נטען על שני מכשירים או יותר. ההבדל הוא בפורמט הפיזי של כרטיס הסים. כרטיסי סים מכילים שבב פיזי המזהה את המנוי לרשת. ESIMs, לעומת זאת, הם גרסאות דיגיטליות של כרטיס הסים הפיזי שמספק חיבור אלחוטי. חלק מהמכשירים יכולים להכיל את שני סוגי כרטיסי הסים, בעוד שלאחרים יש מקום רק לכרטיס סים אחד.
בחלק מהמכשירים יש כרטיס SIM מופלט, אותו ניתן להסיר על ידי דחיפת סיכה לתוך החריץ. אחרים אולי הסתירו חריצי סים או כרטיסי סים עם כובע. אם אתה יכול לגשת חריץ הסים עם האצבע שלך, אתה צריך להיות מסוגל להכניס את הסים. עם זאת, יש לזכור כי טלפונים חדשים יותר לא יכולים להיות אותם מאפיינים כמו אלה הישנים יותר, כולל Voice-Over-LTE ותשלומים ללא קשר. אם זה המקרה, המנשא שלך אמור להיות מסוגל להחליף את הסים הישן עם החדש.
אם אתה לא יודע איך לעשות את זה, אתה צריך להתחיל על ידי בדיקת ההגדרות של המכשיר. התקנים מסוימים יכולים לאפשר לך להשתמש בסים אחד בשני התקנים, כך שתוכל לשלוח ולקבל טקסטים לשני המספרים. לחלופין, באפשרותך לעבור בין שני השירותים בהתאם לקריאה הפעילה או להודעות הטקסט. לשם כך, ייתכן שיהיה עליך להפעיל את שירותי ברירת המחדל.
כרטיסי סים הם אוניברסליים לכל הטלפונים?
כרטיסי סים נטענים הם דרך מצוינת להישאר מחוברים עם קריאה בינלאומית. הם עובדים בלמעלה מ-195 מדינות ומשתמשים באותו פרופיל. למשל, אתם יכולים להתקשר לארה "ב בחינם כי רוב המתקשרים מכוסים על ידי תוכניות למרחקים ארוכים בחינם. באירופה, תצטרך לשלם רק 0.12 $ לדקה כדי לבצע שיחות נכנסות. ומכיוון שהם עובדים על כל טלפון מבוסס GSM, אתה לעולם לא תשלם דמי נדידה.
לא כל כרטיסי הסים מתאימים לכל הטלפונים. חלק מהטלפונים לוקחים ננו-SIMS, ואילו אחרים משתמשים במיקרו-SIMS. גודל הכרטיס שונה גם הוא בהתאם ליצרן ולמודל. לדוגמה, האייפונים האחרונים מתאימים למיקרו-SIMS, בעוד טלפונים ישנים יותר של סמסונג דורשים כרטיסי סים סטנדרטיים.
דרך נוספת להשתמש בכרטיסי סים נטענים היא לקנות כרטיסי סים משולמים מראש. בדרך זו, אתה לא צריך לדאוג על אוזל זמן אוויר. כרטיסים אלה טעונים מראש עם אשראי זמן אוויר זה מופחת בכל פעם שאתה לבצע שיחה. באפשרותך אפילו להגדיר את הכרטיס שלך לטעון מחדש באופן אוטומטי כאשר אתה רוצה אותו. באפשרותך גם לשנות את הפרופיל שלך או לקבוע טעינה אוטומטית, אשר תעדכן את האיזון בתוך מספר שניות.
חלק מהנושאות מציעות הפעלה אוטומטית של סים, המאפשרת לך להשתמש שוב באותו כרטיס סים. הדבר מועיל במיוחד למתקשרים מראש או למשתמשים במדינות בעלות שיעור נפיחות גבוה. עם זאת, עליך גם להיות מודע לכך שחוזי סים בלבד מחייבים חוקית ועשויים לכלול בדיקות אשראי.
פרטים נוספים בלינק המצורף: https://www.globos.co.il/